• Feca Zs

Technológia és exkluzivitás egy új dimenzióban

A BMW Group mai évértékelő konferenciáján Frank Weber, a BMW AG igazgatótanácsának járműfejlesztésért felelős tagja bemutatja a BMW 7-es sorozat következő generációjának első részleteit.

Frank Weber, a BMW AG igazgatótanácsának járműfejlesztésért felelős tagja a BMW Group mai évértékelő konferenciáján lerántja a leplet az új BMW 7-es sorozat első részleteiről, néhány héttel a modell világpremierje előtt. Az idő előtti betekintés középpontjában a technológiai innovációk, a BMW hamisítatlan stílusjegyeire építkező frontrész új formanyelve, valamint az utastérben átélhető, digitális újításokat és exkluzív anyagokat tartogató, egyedülálló utazási élmény áll. Áprilisban a bajor prémiumgyártó a tisztán elektromos meghajtású BMW i7 luxuslimuzint (kombinált energiafogyasztás (WLTP): 19,5 – 22,5 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás (WLTP): 0 gramm / km; az adatok a modell aktuális fejlesztési fázisában mért, előzetes értékek) és az új BMW 7-es sorozatot is reflektorfénybe gurítja.


A tisztán elektromos meghajtású BMW i7 világpremierjével a bajor prémiummárka tovább bővíti károsanyag-kibocsátás nélkül közlekedő modellpalettáját és a luxuskategória exkluzív szegmensében is elérhetővé teszi ügyfelei számára a vezetés zéró emissziójú élményét. „Az új BMW 7-es sorozat minden tekintetben abszolút úttörőként érkezik meg az utakra. A 7-es BMW mindegyik modellnél intenzívebben hirdeti a márka innovációs erősségét” – fogalmazott Frank Weber. „A tisztán elektromos meghajtású BMW i7 ráadásul a BMW 7-es sorozat legerősebb modellje is, amely a legjobb vezetési élményt egyedülálló digitális élményekkel párosítja. Ez emeli a jövőbe látó, felelős döntéshozók és az avantgárd úttörők ideális autójává” – tette hozzá a BMW AG igazgatótanácsának járműfejlesztésért felelős tagja.

A BMW i7 teljesen újraértelmezi a kör alakú ikerfényszórók jellegzetes stílusjegyét és a BMW hűtőrácsot, egyszerre modern és összetéveszthetetlen kisugárzást garantálva ezzel. A modell egyik azonnal felismerhető, speciális dizájn-megoldása az exkluzív kristályüvegből készült, felső fényforrás-pár, valamint a hűtőrács világító kontúrja.

Az utastérben az új My Modes vezetési üzemmódoknak és a BMW iDrive operációs rendszer legújabb generációjának köszönhető, innovatív felhasználói élményre helyeződik a hangsúly. A My Modes vezetési üzemmódok lehetővé teszik, hogy a bajor prémiumgyártó ügyfelei részletekbe menően személyre szabják az autó vezethetőségét és utasterének hangulatát. A BMW Ívelt Kijelző mellett a műszerfalon és az ajtókon egy újfajta, világító funkciócsík húzódik végig, amely eme látványos és haptikus megoldást egyszerre öltözteti modern és exkluzív ruhába. A BMW Interaction Bar névre keresztelt innováció az utastér hangulatvilágításának része, amelybe integrált vezérlőgombokat terveztek a mérnökök. Az új fejlesztésű Sky Lounge panoráma üvegtető emellett az új BMW 7-es sorozat utasterének tágasságát, korszerűségét és kényelmét erősíti, egyedileg állítható LED-technológiával.


A BMW i7 utasterének hátsó kialakítása páratlan menetkomfortot és egyedülálló moziélményt kínál. A BMW Theatre Screen a tetőkárpitból lenyílva ad 31” átmérőjű, ultraszéles képernyőt, 32:9 arányú panorámaformátumot és 8K felbontást. A technológiai innováció a BMW i7 hátsó üléssorát exkluzív, privát moziteremmé varázsolja, ahol az utasok megannyi streaming-szolgáltató portfóliójából választhatják ki és élvezhetik kedvenc szórakoztató műsoraikat, miközben a BMW új csúcsmodelljében utaznak.


Forrás:BMW

M5_MIII_Instant_Save_banners_small_tall_300x390_jpg.jpg
tp_hirdetes_2021_300x390_jpg.jpg
EM1X_Telelens_Save_main_small_tall_300x390_jpg.jpg