top of page
  • petezsiska

New Times Racing : Maxwell Toth 2022-ben két bajnokságban is rajthoz áll

A magyar felmenőkkel rendelkező, amerikai származású Maxwell Toth idén két nívós nemzetközi szériában is igyekszik helytállni a New Times Racing színeiben.


Az Aprilia RS660 Trofeo és az ESBK Stock 600 kategória versenyei is hatalmas kihívást és egyben elképesztő élményt fog nyújtani Max-nak, aki célul tűzte ki, hogy mindkét kategóriában a tőle telhető legjobb eredményeket tudja szállítani konstans és pontos teljesítménnyel. A motort felkészítő csapattal már dolgozott a korábbi teszteken, így a légkör ismerős lesz számára és úgy érzi, hogy maradéktalanul felkészült a 2022-es versenyszezonra...

Ez pedig már vészesen közeleg, hiszen az ESBK Stock 600 nyitófordulóját hétvégén, a spanyolországi Jerezben rendezik. Max a csapattal még múlt héten Misanóban tesztelte a különböző beállításokat Massimo Rivola segítségével, aki a csapat tulajdonosa, ráadásul a MotoGP-ben induló gyári Aprilia versenyistállót is igazgatja.

Az NTR vezetése úgy gondolja, hogy ezek a nívós bajnokságok és a motort felkészítő csapat komoly hátterének köszönhetően Max sokat tud majd fejlődni és ez egy jó út számára. Továbbá, mindenki bízik az eredményes szereplésben.


A New Times Racing egy emberként szurkol neki itthonról, míg Kecskés Bence a helyszínen drukkol neki. A linkre kattintva te is követheted Maxwell Toth hétvégi versenyét!

bottom of page