top of page
  • petezsiska

A Williams bemutatta feltűnő 2022-es színvilágát

A Sir Frank Williams által alapított és jelenleg Dorilton Capitol tulajdonában lévő csapat 2021-ben javult, és nyolcadik lett a konstruktőri bajnokságban.

„Az ikonikus Forma-1-es csapat története során a Williams Racing hatalmas erőről és kifinomultságról tett tanúbizonyságot” – mondta Jost Capito csapatfőnök. „A 2022-es autó új vizuális arculata tökéletesen magába foglalja ezeket a jellemzőket. Ahogy belépünk sportágunk új korszakába, az FW44 kiemeli a jövőbe való átmenetet, valamint elismeri azokat az időtlen tulajdonságokat, amelyek azzá tesznek, akik vagyunk.„Előre tekintve erre a sikerre szeretnénk építeni, és az FW44 tökéletesen megtestesíti ezeket az ambíciókat, hogy visszatérjen a rajtrács élére. Alig várom, hogy szemtanúja lehessek ennek a fejlődésnek Nicholasszal és Alexszel az élen.”

Latifi hozzátette: „Rajongok az új festésért. A kék megtartása fontos volt, mivel a Williams Racing szinonimája, de ez egy olyan minta, amilyent még nem láttunk, és a fluoreszkáló vörös felbukkan az autón, amit nagyon szeretek. Az új szabályozásnak sokkal jobb versenyzést kell lehetővé tennie, ezért izgatottan várom a kihívást, és arra törekszünk, hogy jó adatokat gyűjtsünk a tesztekből, hogy jó eredményeink legyenek a versenyeken. ”


Albon, aki egy év után George Russellt váltja így nyilatkozott: "Az FW44 festése letisztult és egyszerű. Tetszik, hogy több kéket választottunk és egy kis pirossal. Nagyon jó, és alig várom, hogy lássam a pályán.

Forrás: formula1.com



bottom of page