Az EnduroCrossban szerzett bajnoki címe után az elmúlt hétvégén sem pihent meg Liszka Roland. A Laller Racing Dakar Team fiatal tehetsége motocross csapatversenyén állt rajthoz harmadmagával, és szerzett remek dobogót.

18. születésnapja alkalmából igazán szép ajándékkal lepte meg magát Berta Benjámin, aki a vallelungai versenyhétvége zárónapján semmit sem bízott a véletlenre, és okos, valamint agresszív vezetéssel remek győzelmet aratott.

A Solution Racing versenyzője alatt még meg sem melegedett az F3-as ülésé, máris Olaszország egyik legerősebb sorozatában méreti meg magát. A magyar fiú az Autósport Olimpiának is helyt adó Autodromo Vallelunga versenypályáján, a 36 (!!) formula autót számláló mezőnyben is folytatná tarolást. A RaceVloggers.hu helyszíni tudósítása.

A 101 EV Park Gyömrői úti bemutatótermében vehette át szerencsés új tulajdonosa a 2021-es AMTS nyereményautóját. A 2010-es, 2014-es, 2015-ös, 2016-os, 2017-es, 2018-as, 2019-es és 2020-as évhez hasonlóan ismét egy autó volt a fődíj az Automobil és Tuning Show-n, melyet ezúttal a rendhagyó módon augusztusi időpontban megvalósult rendezvény keretei...

Az ERC sorozat hazai állomása, a Rally Hungary idén a magyar ralibajnokság utolsó, hetedik fordulójaként szerepelt a versenynaptárban. Mads Østberg és Torstein Eriksen hatalmasat harcolt, először egy kicsúszás, majd egy defekt miatt kellett újra és újra visszaküzdeniük magukat az élmezőnybe. A Citroën C3 Rally2 legénysége mindenki másnál több,...

A mögöttünk hagyott hétvégén Piliscséven adott randevút egymásnak a hazai kétkerekű off-road motorsport krémje, ugyanis a népszerű pályán rendezték a "Királyválasztót". Ez egyben a Magyar Endurocross Bajnokság utolsó versenye is, ahol a hazai sportolók mellett külföldi menők is szépszámmal tették tiszteletüket.

Az orosz Nyikolaj Grjazin, Konsztantyin Alekszandrov kettős nyerte a rali Európa-bajnokság (ERC) Nyíregyházán és környékén rendezett fordulóját, amelyen a világbajnokság WRC2-es kategóriájának idei bajnoka, a norvég Andreas Mikkelsen Eb-győztes, Hadik András pedig a címét megvédve magyar bajnok lett.