top of page

Tankolási limitet vezetett be a Shell 106 kúton

A mai naptól, 2022. március 10-től a Shell Hungary zRt. 106 töltőállomásának kisnyomású kútoszlopain tranzakciónként maximum bruttó 25 ezer forintért lehet vásárolni bármely típusú üzemanyagot. Továbbra is érvényben marad a február 22-én bejelentett tranzakciónkénti 100 literes limit a nemzetközi tranzitútvonalak mellett fekvő 12 állomáson. A többi, nagynyomású kútoszloppal felszerelt állomáson korlátozás nélkül tölthetik fel járműveiket a vásárlók.

A régiós viszonylatban alacsonynak számító magyarországi üzemanyagárak hatásaként az utóbbi hetekben rekordszinten nőtt az üzemanyagkereslet a hazai Shell töltőállomásokon. Az értékesítés volumene a nemzetközi tranzit teherforgalom, a szomszédos országokból tankolni átlátogató kamionosok és személyautósok, valamint a tavaszi mezőgazdasági munkákat végző gazdálkodók beszerzései miatt kiugró mértékben megemelkedett a korábbi évekhez képest. A nagy tételben tankolók már rendszeresen vásárlói az eddig jellemzően csak a hazai lakosság által használt kutaknak is.


A Shell Hungary zRt. célja ügyfelei, köztük a lakosság zavartalan kiszolgálása. Az ellátásbiztonság fenntartása érdekében 2022. március 10-től tranzakciónként maximum bruttó 25 ezer forintért lehet vásárolni üzemanyagot a Shell Hungary zRt. kisnyomású kútoszlopain. Az intézkedés minden üzemanyagtípusra vonatkozik, 30 budapesti és 76 vidéki töltőállomást érint. Célja, hogy az alapvetően személyautó forgalmat kiszolgáló kisnyomású kútoszlopoknál kiküszöbölje a hirtelen nagyarányú készletlefogyást.


A február végén tizenkét, a nemzetközi tranziútvonalak mellett található töltőállomáson bevezetett tranzakciónkénti 100 literes korlátozás változatlan formában továbbra is él. A Shell többi nagynyomású kútoszlopán korlátozás nélkül vásárolható üzemanyag.

A Shell Hungary zRt. arra törekszik, hogy minden ügyfelét gyorsan és kényelmesen szolgálja ki üzemanyaggal. Ezúton is köszöni vásárlói türelmét és megértését, valamint munkatársai kitartását és helytállását.

Forrás: SHELL


tp_hirdetes_2021_300x390_jpg.jpg
bottom of page