• Feca Zs

SuperEnduro GP of Hungary 2022-ben ismét a Budapest Sportarénában

Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában a SuperEnduro GP magyarországi fordulója. A 2019-es fantaszikus debütálás után 2020 február 1-jén újra SuperEnduro lázban volt a hazai közönség, ugyanis újra hazánkba látogattak a világ legjobb teremendurósai.

A 2019-es szezon látványos csatáit Colton Haaker, Cody Webb, Taddy Blazusiak vívta meg egymással, mely illusztris trióhoz olyan világsztárok csatlakoztak, mint Billy Bolt, Johny Walker és természetesen még sokan mások. A tavalyi futam sem múlt el izgalmas fordulatok nélkül, hiszen a sportág ikonjai második alkalommal sem kímélték a budapesti terepet és a kilátogató, közel 8000 néző idegrendszerét. Hosszú szünet után újra magyar sikernek is örülhettünk Zsigovits Norbertnek hála, aki az Európa Kupa futamán győzedelmeskedett a közönség nagy örömére. 2022 február 5-én is lesz kiért izgulni, "Zsigó" egy szintet feljebb lépve a Juniorok közt méretteti meg magát, és a magyar szurkolók lelkesedését.


Az indulók közt ott lesz Szőke Márk is, aki az Európai bajnokság futamain szeretné megismételni 2020-as sikereit. A rendezvényen természetesen részt vesznek a Superendurozás legifjabb titánjai is, akik komoly lendülettel mérhetetlenül elhivatottak a sport iránt, így tempójukkal bizonyára sokaknak meglepetést fognak okozni.


Egy szó mint száz, a motorsportok igazi rajongóinak kötelező program kilátogatni a versenyre, akár családdal is, hiszen a rendezők rengeteg izgalmas programmal és meglepetésekkel várják a Superendurora érkező szurkolókat.Fotók: Zsiska Ferenc - Bevezetem.eu – SuperEnduro GP of Hungary, 2019

Forrás: Eventim

M5_MIII_Instant_Save_banners_small_tall_300x390_jpg.jpg
tp_hirdetes_2021_300x390_jpg.jpg
EM1X_Telelens_Save_main_small_tall_300x390_jpg.jpg