top of page
  • petezsiska

New Times Racing: Utolsó edzés a szezonnyitó előtt

Szombaton még a Hungaroringen edzett a csapat két pilótája, hétfőn pedig már kezdetét is veszi a Takarékbank Gyorsasági Bajnokság és Kupa a Slovakiaringen, ahol a csapat öt versenyzője is indul.


Ádám Róbert és Kecskés Bence a gyorsasági szezonkezdet előtt két nappal, az Open 600 kategória követelményeinek megfelelő motorjaikkal edzettek a magyar Forma-1-es pályán. A tesztnap célja az volt, hogy mindketten gyorsuljanak, és hogy megtalálják az ideális beállításokat a nyári forró és száraz körülményekre. A versenyzők produktív körözésen vannak túl, hiszen az időeredményeket nézve maradéktalanul sikerült elérni a kitűzött célokat.

A jól végzett munka után hétfőn elrajtol a 2022-es Takarékbank Gyorsasági Bajnokság és Kupa, amelynek első állomása a Slovakiaring lesz. A New Times Racing színeiben Ádám Róbert, Kecskés Bence, valamint Ernszt Norbert az Open 600 kategóriában indul, míg a betétfutamként szereplő SSP300-ban Borsándi Botond és Kun Csaba harcol majd a minél jobb helyezésekért.

A téli edzések mennyiségét és minőségét figyelembe véve a csapatvezetés bizakodva várja a rajtot, a pilóták is elszántak és sikerre éhesek. Az időjárás előrejelzés igazi versenyidőt prognosztizál, így aki szeretné jól indítani a hétfőjét, az látogasson el a Slovakiaringre, és szurkoljon az NTR-es srácoknak!


bottom of page