top of page
  • petezsiska

New Times Racing Team: Változékony edzésnap a Hungaroringen

Vasárnap az NTR három pilótája a Hungaroringen körözött, miután az Euroringre tervezett szombati edzést elmosta az eső...

Ádám Róbert, Kun Csaba és Kecskés Bence hétvégéjét átírta az időjárás, így egy „minőségi cserét” követően az Euroring helyett a Hungaroringen edzettek változó körülmények között. A motorosok számára a gyorsan változó pályaállapot. - a se nem száraz, se nem nedves köztes pályaviszonyok jelentik a legnagyobb kihívást. - Ugyan tesztnap enyhén szólva sem nevezhető teljesértékűnek, de arra tökéletesen alkalmas volt a 2-3 futott etap, hogy a srácok ki tudjanak próbálni néhány beállítást a felszáradó, de helyenként nyirkos pályán. A New Times Racing pilótái viszonylag gyorsan felmérték a pálya aktuális állapotát és eszerint változtattak a beállításokon.

A Magyar Gyorsasági bajnokság rajta már vészesen közeleg, aminek az egész csapat nagyon örül. Kun Csaba, Kamen Popov és Borsándi Botond a Kakucs Ringen (június 4-5.) kezdődő MAMI Kupa SSP300-as kategóriájában indul majd. Míg Ádám Róbert és Kecskés Bence a Gyorsasági Országos Bajnokság 600-as kategóriájában áll rajthoz. Az ő versenyidényük a Slovakiaringen rajtol május 16-án. Erre készülve április utolsó szombatján ellátogatnak oda egy tesztnap erejéig.



bottom of page