top of page
  • petezsiska

New Times Racing: Slovakiaringi csapatás győzelmekkel fűszerezve

Az NTR három pilótája Ádám Róbert, Kun Csaba és Kecskés Bence egy külföldi szervezésű pályanapon és versenyen vettek részt szombaton.


A csapatot kissé borongós, ugyanakkor kellemes időjárás és száraz ívek fogadták a Dunaszerdahelytől pár kilométerre fekvő versenypályán. A nemzetközi mezőny nagyon vegyes volt, mivel a hobbistáktól a komoly versenyzőkig különböző felkészültséggel érkeztek riderek Ausztriából, Magyarországból és természetesen számos helyi motoros is nevezett. Továbbá itt rendezték az Osztrák Junior Kupa egyik fordulóját is, amelyben egységes motorokkal mérettették meg magukat a fiatalok.

A New Times Racing versenyzői két kategóriában is indultak. Kun Csaba az SSP300-as motorjával életében először körözött a Slovakiaringen, ehhez képest összeszedetten és pontosan, a csapat tanácsait megfogadva folyamatosan gyorsulva motorozott. Ennek köszönhetően kategóriájában őt intette le elsőként a kockás zászló. Ugyan nem elégedett maradéktalanul, már tudja, hogy min kell még fejlesztenie.


Ádám Róbert nagyon szép fejlődési ívet mutatott be az Open 600-as kategóriába sorolható motorjával a nap folyamán. Rendkívül odafigyelve, a tanácsokat megfogadva összeszedetten és pontosan motorozva javított az eddigi köridőkön. Ugyan a versenyen dobogós helyezést nem tudott elérni, mégis elégedett a teljesítményével, hiszen ezzel a technikával még nem volt alkalma ezen a nyomvonalon motorozni. Ismét rengeteget tanult és készen áll a további megmérettetésre.

Kecskés Bence az idei 600-as motorjával szinte másik dimenzióban motorozott a nap során! Nem elég, hogy csaknem három másodperccel javított az eddigi legjobb köridején a 2:11-es idővel. A délutáni versenyen sem akadt legyőzőre. Pontosan és rendkívül gyorsan motorozva csaknem négy másodperces előnnyel ért célba.

bottom of page