top of page
  • petezsiska

New Times Racing : A MAMI kupa díjátadójával hivatalosan is lezárult 2021

Vasárnap került megrendezésre a MAMI kupasorozat tavalyi évének díjátadója, amelyen a New Times Racing több pilótája is érintett volt.


Csapaton belül az egyik legkiemelkedőbb eredményt Borsándi Botond érte el, aki az YT125 4T kategóriában , mind a bajnokság, úgy a kupasorozat összetett értékelésében is a második helyen végzett. Csapattársa, Ochtinszki László a CBR 125-ös kategória év végi értékelésében ugyan nem állhatott fel a dobogóra, viszont különdíjban részesült.


A fiúknak elsőként a gárda többi tagja fejezte ki a gratulációját, hiszen Kecskés Bence, Ernszt Norbert, valamint a New Times Racing két új versenyzője Kun Csaba és Olah Balázs is ellátogatott a díjátadóra. Sajnos Kamen Popov, Papp Kevin és Kanyó Dániel nem tudott részt venni a rendezvényen. Noha ők nem értek el dobogós helyezést az összetett értékelésben, viszont a teljes szezon alatt mutatott teljesítményük mindenképpen szót érdemel.

A New Times Racing vezetése ezúton is gratulál az összes díjazottnak és kiemelten saját versenyzőinek is. A csapat képviselői szeretnének köszönetet mondani a kiváló szervezésért Lévai Károlynak és a MAMI-nak, valamint a MAMS-nak. Az elért eredmények nem valósulhattak volna meg a támogatók nélkül, és hálásak vagyunk a szurkolóknak akik nyomon követik munkásságunkat, valamint számon tartják eredményeinket. Ezzel az egyesület hivatalosan is lezárta a 2021-es esztendőt, és már teljes erőbedobással fókuszálnak az idei szezonra.


bottom of page