• Dori Preisler

Megnyílt a Schiller Autó Család exkluzív autós centruma

Újpesten, a Váci út 119. szám alatt, az egykori Hunyadi laktanya területén, csaknem 9 ezer négyzetméternyi alapterületen nyílt meg a Schiller Autó Család (https://schiller.hu) új autós kiszolgáló komplexuma.

A létesítmény része egy több mint ötvenállásos, hét márkát kiszolgáló, ultramodern szervizkomplexum, valamint 4 exkluzív márkakereskedés, köztük a vadonatúj pesti Lexus-szalon. Ez utóbbi önmagában is kiemelt fontosságú a Schiller cégcsoport számára, hiszen a Lexus Pest megnyitása, a Toyota presztízsbrandjének képviselete mérföldkő a cég történetében is. A létesítményben helyet kapó, hét márkaszervizből álló komplexum az ország legnagyobb egybefüggő márkaszervize, ahol a gyors munkára a maximális pontosság és rugalmasság jegyében továbbfejlesztett logisztika is garancia. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy amikor az ügyfél autója begördül a szervizbe, a cserealkatrész már oda van készítve a megfelelő állásba. Így a munkafolyamatot nem lassítja felesleges várakozás, a javítás rekordidő alatt elkészül. A megújult digitális ügyintézésnek köszönhetően pedig az interneten (akár utólag is vissza) követhető, pontosan hol tart a jármű javítása.

A további tervek között szerepel egy zsilipes sorompókkal működő beengedőrendszer is, amely leolvassa a beérkező autók rendszámát és felméri az állapotukat. Így az ügyfélnek ki sem kell szállnia az autóból, a szerelők már ott helyben felveszik a munkát. Az autó tulajdonosa pedig egyből átülhet a csereautóba, a szervizbe be sem kell jönnie.

Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat


M5_MIII_Instant_Save_banners_small_tall_300x390_jpg.jpg
tp_hirdetes_2021_300x390_jpg.jpg
EM1X_Telelens_Save_main_small_tall_300x390_jpg.jpg