• Tóth Krisztián Márk

MAMS Csapatverseny: Liszka Roland ismét villantott!

Updated: Dec 23, 2021

Az EnduroCrossban szerzett bajnoki címe után az elmúlt hétvégén sem pihent meg Liszka Roland. A Laller Racing Dakar Team fiatal tehetsége motocross csapatversenyén állt rajthoz harmadmagával, és szerzett remek dobogót.


Roland Tádics Dániel és Kruss Károly társaságában indult harcba Pannohalmán, és a rögtönzött team a Laller Racing pilótájának vezetésével harmadik helyen zárta a MAMS Motocross Csapatversenyét:

"A vasárnapot szabadedzéssel és időmérővel kezdtük, majd jöhetett a kvalifikációs futam. Utóbbin a csapatból egy embernek kellett mennie, és rám esett a csapat választása. Ez elég jól sikerült, hiszen második lettem, így másodikként választhattunk rajthelyet magunknak. Minden csapat A, B, C versenyzője kettőt ment, az A+B futam, A+C, B+C verseny valamelyikén. Az én futamaim jól alakultak, hiszen kétszer is második lettem. Úgy gondolom, határozottan jó volt a tempóm, pláne annak fényében, hogy versenykörülmények között most ültem először 250 cc-s motoron. A héten egy rövid pihenő következik, aztán jöhet az enduro bajnokság utolsó versenye, ahol a cél a bajnoki cím!" - nyilatkozott motiváltan az ismét erős teljesítményt villantó Liszka Roland.

TKM

M5_MIII_Instant_Save_banners_small_tall_300x390_jpg.jpg
tp_hirdetes_2021_300x390_jpg.jpg
EM1X_Telelens_Save_main_small_tall_300x390_jpg.jpg