top of page

Magyarországon először: Nemzetközi Elektromobilitás Expo az AMTS-en!

Az AMTS 2017 óta vonultat fel külön reprezentatív szakkiállításon elektromos és plug-in hibrid modelleket, amelyek forradalmi változást hoznak az autózásban. A rendezvény idén e téren is egy jelentős mérföldkőhöz érkezik el!

2022-ben az Automobil és Tuning Show életében először önálló megjelenést kapnak az elektromobilitási piac szereplői. A rendezvény ideje alatt a 101 EV Park - Nemzetközi Elektromobilitás Expo pavilon központi színpadán bemutatjuk a kiállítók termékeit és szolgáltatásait, előadásokon és konferencia jellegű beszélgetéseken keresztül idegenvezetést nyújtunk a környezettudatos közlekedés világába.


TEMATIKÁK:

  • járműipari és személyautó értékesítés

  • zöld mobilitás, mikromobilitás, települési infrastruktúra

  • energiahatékonyság, megújuló energia,

  • fenntarthatóságra nevelés, szemléletformálás

  • tudomány és technológia az oktatásban

  • akkumulátor technológia

  • klímavédelem

KÉSZÜLJ FEL: ISMERD MEG A 21. SZÁZADI AUTÓZÁST!


Az AMTS 2017-ben először vonultatta fel külön reprezentatív szakkiállításon az új elektromos és plug-in hibrid modelleket, amelyek forradalmi változást hoznak a mobilitásban. A tematika nagy sikerére való tekintettel pedig a kiállítás idén is megrendezésre kerül.

A show azt kívánja bemutatni a látogatóknak, hogy ezek a járművek a világ autóipari innovációjának csúcstermékei, és a bennük alkalmazott megoldások együttesen szolgálják mind a gyártók, mind az autósok legfontosabb céljait a 21. században: nagyobb biztonságot (mind az élet-, mind a vagyonbiztonság terén), nagyobb hatékonyságot (az üzemanyagfelhasználás és az energiatakarékosság, illetve a környezetvédelem terén) és nagyobb kényelmet, illetve megbízhatóságot.

A kiállítás részletes információkat nyújt az autósoknak ahhoz, hogy saját mobilitási szempontjaik, vezetői és fogyasztói igényeik alapján tapasztalják meg az elektromos járművek jelentette új előnyöket. A show például bemutatja a töltési opciók rugalmas rendszereit, amelyek már lehetővé teszik, hogy az elektromos autók ugyanolyan megbízhatóan szolgálják vezetőiket, mint a hagyományos modellek.


Az új elektromos járműgeneráció iránti fogyasztói bizalom erősítése érdekében a nemzetközi Elektromobilitás Expo egészen az 1800-as évektől, azaz a kezdetektől vezeti végig a látogatót az elektromobilitás történetén. A látogatók ezen felül megismerhetik a legújabb elektromos és plug-in hibrid modelleket, melyek forradalmi változást hoznak a mobilitásban.


A kiállítás jól reprezentálja továbbá, hogyan változik az autózás és a mobilitás összetett rendszere. A modern “smart” autósnak ismernie kell az e-modellek használatának, üzemeltetéseinek már most racionálisan tervezhető előnyeit, a töltési módozatok optimális használatától a digitális, hálózatba kötött járművek intelligens szolgáltatásáig.


A látogatók megismerkedhetnek a gyártók által kínált komplex termékekkel, az elérhető szolgáltatásokkal, igénybevehető támogatásokkal, valamint azokkal a kormányzati intézkedésekkel és fejlesztésekkel, melyek elősegítik az elektomobilitás magyarországi terjedését.

Sok autógyártónak van már elektromos, vagy hibrid modellje: az EV-GreenTech kiállításon számos márka kapcsolódó modelljét megismerheted testközelből.


Kiállítói lista hamarosan!


amts.hu


tp_hirdetes_2021_300x390_jpg.jpg
bottom of page