• Dori Preisler

Művészet Elvitelre - A Nagy MENTŐakció

Updated: Nov 25, 2021

24 neves magyar művész állt össze az Olympus-szal és a HPIX nyomdával, akiknek az alkotásaiból 11 hazai Starbucks kávézóban nyílt egyidejűleg fotó- és festménykiállítás szeptemberben.


A kávézókban megtekinthető alkotások mellett több, mint 150 válogatott műalkotásból bárki rendelhet művészi minőségű reprodukciókat.

"Amikor géniuszok találkoznak, nagy dolgok születnek."

A Magyarországon egyedülálló projekt különlegessége, hogy megrendelt képpel a vásárlók nemcsak otthonukat vagy irodájukat varázsolják szebbé, hanem a befolyó összegből a Magyar Gyermekmentő Alapítvány részére juttatnak támogatást egy új mentőautó beszerzéséhez - gyermekéletek megmentéséhez. Mivel egyre több vállalat hangsúlyozza társadalmi felelősségvállalásának fontosságát, egy ilyen támogatás kiemelkedően jó megnyilvánulása lehet, ami a vállalat presztízsét, eleganciáját, ráadásul még helyiségeinek otthonosságát is nagyban tudja növelni.

A válogatott művekből többféle méretben, prémium minőségben, akár alumínium vagy vászon alapon, akár üvegkeretbe helyezett fine art matt papírra választható kép, melyek bármelyike különleges, kivételes értékű dekorációt jelent egy szoba, egy iroda falára. Ráadásul ezzel mindenki büszkén kiakaszthatja a falra, hogy életeket mentett.

A képek kidolgozásán és kiszállításán felül a szervezők biztosítják, hogy a támogató cégek logói kikerülnek a projekt muveszelvitelre.hu weboldalára, hogy nagyvonalúságuk, felelősségvállalásuk nyoma sokak számára felismerhető legyen. A kiállított képeket 2021. december 21-ig 11 hazai Starbucks kávézóban csodálhatják meg élőben a művészet és a kávé szerelmesei. Ezt követően várhatóan az eredeti alkotásokat elárverezik, ezzel is növelve az árbevételt és a felajánlott összeget.

Reméljük, Ön is meglátja a fantáziát és a jó lehetőséget a jótékonysági gyűjtésben és a képek megvásárlásában. Amennyiben igen, látogasson el a weboldalra és találja meg az Önnek leginkább tetsző "Életmentő" képet: www.muveszetelvitelre.hu

Forrás: olympusmintabolt.hu


M5_MIII_Instant_Save_banners_small_tall_300x390_jpg.jpg
tp_hirdetes_2021_300x390_jpg.jpg
EM1X_Telelens_Save_main_small_tall_300x390_jpg.jpg