• Dori Preisler

Kommunikációs vezetőt nevezett ki a BMW Group debreceni üzeme

2022. július 1-től dr. Jenei Réka látja el a BMW Group debreceni gyárának kommunikációs feladatait.

A kommunikációs vezetői posztot betöltő szakember a Debreceni Egyetem Jogi Karán szerzett diplomát, angolul és németül beszél. Az elmúlt tizennyolc évben számos területen szerzett szakmai tapasztalatot. Előbb jogászként a debreceni igazságszolgáltatásban dolgozott, majd az elmúlt hat évben Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatánál protokoll, külügyi és kommunikációs feladatokat látott el. A város diplomáciai és nemzetközi külkapcsolatai mellett, a hatóságokkal, valamint a HIPA-val és az EDC-vel is több éven át folyamatosan együtt dolgozott, valamint a város kommunikációs csapatát is erősítette.


Jenei Réka a BMW Group-nál betöltött pozíciójában a bajor prémiumgyártó debreceni gyárának kommunikációs és pr tevékenységéért lesz felelős. Az új üzem a rugalmasság, a fenntarthatóság és a digitalizáció tekintetében is iránymutató a teljes autóiparban. A BMW Group több mint egymilliárd eurós befektetésével megvalósuló üzemében 2025-ben kezdődik meg az első tisztán elektromos meghajtású Neue Klasse modellgeneráció sorozatgyártása.


A BMW Group Magyarország vállalati kommunikációs feladatait – köztük a BMW és MINI márkák, valamint a vállalati ügyek kommunikációját – továbbra is Salgó András látja el.


Forrás: BMW Group

tp_hirdetes_2021_300x390_jpg.jpg