• Feca Zs

Bemutatjuk a kompakt, könnyű, M.Zuiko Digital ED 20mm F1.4 PRO objektívet

Updated: Nov 20, 2021

Az OM Digital Solutions Americas, Inc. örömmel jelenti be az M.Zuiko Digital ED 20 mm F1.4 PRO (35 mm-es megfelelője: 40 mm) objektívet.

Ez a Micro Four Thirds System szabványnak megfelelő objektív egyszerre nyújt gyönyörű bokeh-t, valamint azt a kiemelkedő felbontást és teljesítményt, amelyről az M.Zuiko PRO sorozat ismert.

Az M.Zuiko Digital ED 20 mm F1.4 PRO objektív 2021. december végétől lesz elérhető. Ez a kompakt, könnyű és nagy teljesítményű, fix gyújtótávolságú objektív a 40 mm-es ekvivalens* látószög természetes perspektíváját használja ki. Sokoldalú képalkotási élményt nyújt, a tájképektől a portrékon át a pillanatfelvételekig.

Ez az objektív az első olyan termék, amelyen már a nemrég bejelentett "OM SYSTEM" márkalogó látható.


Kompakt, könnyű PRO objektív gyönyörű "tollas" bokeh funkcióval

Az M.Zuiko PRO objektívekre jellemző egyedülálló felbontás: Az M.Zuiko Digital ED 20mm F1.4 PRO objektív 11 tagból álló, 10 csoportba rendezett objektív konfigurációval rendelkezik, amely Super ED, ED, Super HR és aszférikus lencsékből áll, amelyek tökéletes élességet biztosítanak. Lenyűgöző szépségű képalkotás a képkocka közepétől a legtávolabbi sarkokig. Ez a nagy felbontású objektív a legtöbbet hozza ki a fényképezőgép teljesítményéből, és kiváló képminőséget produkál olyan funkciók használatakor, mint például a High Res Shot mód. A ZERO bevonat az objektív becsillanásának és szellemkép-hatás csökkentésére szolgál a nagyobb kontraszt és színhűség érdekében, erős fényviszonyok mellett alkalmazva.

Tollas bokeh: Az M.Zuiko PRO F1.2 sorozat fejlesztése során kidolgozott "know-how" segítségével a tollas bokeh áthelyezi az élességet a képek életlen területeire, ezáltal sokkal simább háttérbokeh-hatást hoz létre, így lehetővé teszi a témára való összpontosítást, hogy az szépen kitűnjön a háttérből. Ennek eléréséhez egy aberrációmérő műszert használnak a defókusz kiszámítására az aberráció szintjén, hogy az objektív gyönyörű, lágyan elmosódó bokeh-effektust hozzon létre a nagy felbontás megőrzése mellett.

Kompakt, könnyű kialakítás F1.4 maximális rekesznyílással: Az M.Zuiko Digital ED 20mm F1.4 PRO objektív kompakt és könnyű, mindössze 247 gramm, F1.4 fényerős maximális blendével. Olympus OM-D E-M5 Mark III-mal párosítva a rendszer kompakt és könnyű (körülbelül 661 gramm**), a mozgékonyság érdekében, amely lehetővé teszi a gyors képalkotást.


Kényelmes és stresszmentes fényképezés különféle körülmények között

A rendkívül és teljesen szigetelt objektív az iparágban vezető IPX1 ekvivalens fröccsenésálló teljesítményt nyújt. Por- és fagyálló konstrukcióval is rendelkezik -17 °C-ig, por-, fröccsenés- és fagyálló burkolattal ellátott fényképezőgéppel párosítva nyugodt szívvel dolgozhatunk olyan kellemetlen környezetben is, mint az eső és a hó. A legelső lencsén lévő fluorbevonat lehetővé teszi, hogy a vízcseppek könnyedén leperegjenek, és a szennyeződések könnyű eltávolítását is elősegíti.

Nagy sebességű, nagy pontosságú autofókusz: Kiváló optikai tervezés és lencsefeldolgozási technológiát használnak a könnyebben fókuszáló objektívek megtervezéséhez, amelyek gyorsabb és pontosabb autofókuszt tesznek lehetővé, így a felhasználók stresszmentes, nagy sebességű, nagy pontosságú AF-fotózást élvezhetnek.

Különféle kifejezésmódok bármilyen műfajhoz

Közeli felvételek a tollas bokeh előnyeinek maximális kihasználása érdekében: Az M.Zuiko Digital ED 20 mm F1.4 PRO objektívet lenyűgöző közeli felvételi teljesítményre tervezték, 25 cm-es minimális fókusztávolsággal és 0,22-szeres maximális képnagyítással*.

Egy látószög, amely egyensúlyba hozza a természetes perspektívát a bokeh effektusokkal: A 40 mm-es ekvivalens látószög valamivel szélesebb, mint a normál objektíveké, így természetes perspektívaérzetet és gyönyörű, tollas bokeh effektusokat nyújt a felhasználó számára. Ez az egyedülálló látószög tökéletes tájképek, portrék és pillanatképek készítéséhez.

Elérhetőség és ár:

Az M.Zuiko Digital ED 20 mm F1.4 PRO objektív 2021. december végétől lesz elérhető, várhatóan 799,99 USD (USA) / 999,99 USD (CAD) áron.

A termékleírások előzetes értesítés nélkül változhatnak. Kérjük, tekintse meg az Olympus webhelyét a https://getolympus.com/us/en/lenses/m-zuiko-20mm-f1-4-pro.html címen a specifikációkért és további információkért.

* 35 mm-nek megfelelő

** Az OM-D E-M5 Mark III súlya csak a fényképezőgép vázára vonatkozik.

*** Ajánlott bolti ár

**** A vásárlás országában érvényes törvényes jótálláson felül hat hónap

Szerkesztő: Zsiska Ferenc

Forrás: 43rumors.com

M5_MIII_Instant_Save_banners_small_tall_300x390_jpg.jpg
tp_hirdetes_2021_300x390_jpg.jpg
EM1X_Telelens_Save_main_small_tall_300x390_jpg.jpg