top of page

Bajnok autóval indul idén a Merencsics Árpád – Kondella-Fülep Edina páros

A Rábaringen után Orfűn folytatja a Mitropa Kupa felkészülést a Merencsics Árpád – Kondella-Fülep Edina páros, akik az idei évtől egy Peugeot 208 Rally4-et hajtanak.

A rábaringi tesztnapon 50 kilométert tudtak autózni, ahol megismerkedtek az új autóval, amivel egyébként Szauer Gergő a tavalyi évben bajnoki címet szerzett.


„Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen hosszú szünet után újra autóba ülhettem. A cél az volt, hogy az első verseny előtt visszarázódjunk a ritmusba, és hogy jól érezzük magunkat. Egy féle gumit használtunk és csak a nyomást állítgattuk. Edina nagyon jól fel volt készülve, nekem kellett megszokni az új kocsit. A beállításokba még nem mentünk bele, mindennek el fog jönni az ideje” – kezdte a beszélgetést Merencsics Árpád.


Az autót sikerült belakniuk, a gumikat elfogyasztották és már nagyon várják az orfűi szezonnyitó versenyt.


„Nagyon várom az Orfű Rally-t, ahogy a Mitropa Kupát is. Tudjuk azt, hogy az autónk tudja, hiszen Gergő bizonyította ezt korábban. Természetesen a határainkon belül szeretnénk vele menni, nem akarunk nagyobb kockázatot vállalni vele. Az orfűi pályákat ismerjük, korábban sokat mentünk itt. Ami mindenképpen jó, hogy nagyon erős kategória gyűlt össze, több Rally4-es Peugeot is lesz a mezőnyben és itt lesz a tavalyi Peugeot Kupa bajnok is. Fogjuk nézegetni az időket, majd meglátjuk hová leszünk jók. A gumival nem vagyunk még teljesen képben, hiszen változatos időjárásra lehet számítani” – tette hozzá Árpád.


A csapat együttműködő partnerei: Raiker Kft., ATG&CO Kft., Dèl-Projekt Kft., SeqOmics Kft., Ecoffice Technology Kft., Dokutech Center Kft., Egrokorr Zrt., Evolution Consulting Kft., Innovitas Kft., C+D Mérnöki Kft., Agrivál Kft., Erkomm Kft., Gazda Trans Kft., Novics és Társa Közműépítő Kft., Nyilas Gsm Kft., Szegecs Patrol Security Kft.


Forrás: auto-sport.hu

tp_hirdetes_2021_300x390_jpg.jpg
bottom of page