top of page

Átadásra kerül A magyar természetfotó nagydíja

Az ország legizgalmasabb, ezreket megmozgató természetfotó-pályázata és a magyar nemzeti parkok elkötelezett természetvédelmi támogatója, a Varázslatos Magyarország átadja idén alapított rangos elismerését, A magyar természetfotó nagydíját.


A nagydíj átadójára április 1-jén kerül sor az Uránia Filmszínház impozáns falai között. Az eseményen kiderül, hogy kik nyerték el a fotópályázat kategóriahelyezéseit, hogy ki lett az éves ranglista első 50 legeredményesebb fotósa, és természetesen az is, hogy mely fotósok vihetik haza a nagydíj dobogósainak járó Arany Daru szobrot.

Az est egyben a Varázslatos Magyarország természetfotó kiállításának megnyitója is, a pompás épületben elsőként lesz megtekinthető a csaknem kétszáz lenyűgöző fotóból álló képanyag.

Az est házigazdája, Gundel Takács Gábor kalauzolja a vendégeket a program folyamán.

Köszöntőt mond Balczó Bertalan természetvédelemért felelős helyettes államtitkár és Gaál Péter, a Varázslatos Magyarország alapítója.

Kiemelt vendégünk a Prima Primissima és Kossuth-díjas Keleti Éva fotóművész, a világhírű természetfotós, Máté Bence pedig exkluzív előadást tart.


Facebook esemény: https://fb.me/e/1pEAJOAve


Forrás: MTItp_hirdetes_2021_300x390_jpg.jpg
bottom of page