top of page

A Tucson-nal nem maradnak feltérképezetlen utak

A Hyundai büszkén vállal szerepet a filmben. Február közepétől Nathan Drake, Sully és a Hyundai TUCSON átszelik a fél világot, kalandokat és elveszett kincseket keresve.


A filmről

A veterán kincskereső Victor „Sully” Sullivan felkéri a dörzsölt Nathan Drake-et, hogy kutassák fel Ferdinánd Magellán ötszáz évvel ezelőtt elveszett kincsét. A munka egyszerű rablásnak indul, ám végül a páros az egész világot bejárva, izgalmas kalandokon át fut versenyt az idővel és a kegyetlen Moncadával, aki családi örökségének tekinti, és magának követeli a kincset. Ha Nate és Sully meg tudja fejteni a kincs helyére utaló jeleket, és megoldják a világ egyik legősibb rejtélyét, nem csak ötmilliárd dollárnyi kincs ütheti a markukat, de talán Nate elveszettnek hitt testvérét is megtalálhatják – ám ehhez meg kell tanulniuk együtt dolgozni.

A Hyundai és az Uncharted – életre kel a kaland.

A Hyundai TUCSON páratlan élményekhez juttatja utasait, és egyetlen utat sem hagy feltérképezetlenül, így tökéletes választás nem csak Nathan és Sully, de az olyan kalandkedvelő autósok számára is, mint Ön.


A legmodernebb motortechnológiák, a HTRAC™ összkerékhajtás és a választható üzemmódok révén mindenki átélheti saját, testre szabott kalandjait. Mindeközben a TUCSON kényelmes és praktikus megoldásokkal kényezteti, ultramodern biztonsági funkciókkal védelmezi utasait.


A Hyundai formatervezési és műszaki központja (Irvine, Kalifornia, USA) és a Sony Pictures közösen fejlesztették ki az Uncharted című filmben megjelenő TUCSON „Beast” koncepciójárművet. A robusztus kiállású, egyedi modell megerősített lökhárítókkal és abroncsokkal, megnövelt szabad hasmagassággal, valamint további, kalandokra termett felszerelésekkel teszi még lélegzetelállítóbbá a kincskereső kalandokat.


A TUCSON Beast tanulmányautó

A képeken látható jármű egyedi tanulmány, amely piaci forgalomban nem kapható.


Lépjen be saját kalandjába

Ultramodern, intelligens technológiai megoldásai és progresszív, kifinomult formaterve feledhetetlenné teszik a TUCSON-t. Élvezze a legmodernebb kapcsolódási funkciókat, a kategória élvonalába tartozó biztonsági jellemzőket, a fejlett vezetőtámogató rendszereket – valamint a kategória egyik leggazdagabb villamosított hajtáslánc-kínálatát.

Külső megjelenés

A Hyundai TUCSON izmos kiállását éles törésvonalak és dinamikus arányok jellemzik; az élettel teli felületek kompromisszumok nélküli, progresszív megjelenést kölcsönöznek a modellnek.Belső tér

A TUCSON kifinomult, tágas belső tere a szabadság érzésével hívogatja utasait. A tér, a technológia és az információ itt mind összefonódik.
Terepüzemmód-választó. Hó, homok, őserdő? A TUCSON összkerékhajtási rendszere számára egyik sem jelent akadályt. A terepüzemmód-választó rendszer segítségével könnyedén választhatja ki az optimális üzemmódot.

Még tágasabb

A TUCSON minden eddiginél tágasabb belső tere a nagyobb autóktól elvárható kényelmet és helykínálatot biztosít utasainak. A hátsó üléssoron különösen tágas a lábtér.

Navigációs rendszer

Kincskeresés, stílusosan. Az új 10,25 colos érintőképernyő tökéletesen belesimul a középkonzolba. A navigációs, infotainment és klímafunkciók érintéssel vezérelhetők.

​Innovatív technológia

A Hyundai által kifejlesztett, világelső fokozatmentesen változó szelepnyitási technológia (CVVD) a teljesítményt és az üzemanyag-fogyasztást egyaránt optimalizálja, így gondoskodva a környezetbarát kalandokról.

Kiterjesztett hangfelismerés

Egyszerű szóbeli utasítással aktiválhatja és szabályozhatja az olyan fedélzeti funkciókat, mint a klímaberendezés, az infotainment rendszer vagy a csomagtérajtó nyitása. Praktikus megoldás, ha lefoglalja a kincskeresés.

Kimagasló biztonság, változatos hibrid hajtásláncok

A TUCSON fejlett vezetőtámogató rendszerei mellett számos innovatív funkciót felvonultató aktív biztonsági csomagot kínál, így utasai minden eddiginél nagyobb biztonságban érezhetik magukat. Emellett a modell a villamosított hajtásláncok páratlanul széles választékát nyújtja.


Típusváltozatok


TUCSON 48V Mild Hybrid

TUCSON Hybrid

TUCSON Plug-in HybridForrás: Hyundai.hu

tp_hirdetes_2021_300x390_jpg.jpg
bottom of page