top of page
  • petezsiska

A Kawasaki is a Bridgestone-t választotta

A Kawasaki a Bridgestone BATTLAX HYPERSPORT S22 gumiabroncsait választotta a 2022-es Ninja H2 SX és a Ninja H2 SX SE modelljeihez gyári szerelésként. A fejlett technológiával kifejlesztett BATTLAX HYPERSPORT S22 sportos kezelhetőséget és kiváló tapadást biztosít mind nedves, mind száraz útviszonyok esetén, ezért is kiváló választás a Kawasaki vadonatúj, nagy teljesítményű, sport túramotorjaihoz.


A két vállalat hosszas közös alkotói múltra tekint vissza, és a Bridgestone büszke arra, hogy abroncsaival ténylegesen értéket adhat a Kawasaki Motors motorkerékpárjainak. A Bridgestone a BATTLAX abroncsaival kiemelt támogatója a motorsportoknak. A vállalat olyan versenyeken tesztelve finomhangolja technológiáit, mint a FIM1 Endurance World Championship (EWC) és az MFJ2 All Japan Road Race Championship (MFJ2 All Japan Road Race Championship). A Ninja H2 SX sorozathoz gyártott BATTLAX HYPERSPORT S22 abroncsokat is ilyen, a motorsportok területén szerzett tapasztalatok alakította technológiák alapján fejlesztették ki. A legújabb futófelület-keverékkel és a jó tapadást és nagy sebesség melletti tartósságot egyesítő szerkezettel, valamint az optimalizált abroncsmerevséggel sportos kezelhetőséget és kiváló tapadást biztosítanak bármilyen felületen. Ezekkel a jellemzőkkel, függetlenül a körülményektől a Ninja H2 SX sorozat abroncsai kiváló teljesítményt és kezelhetőséget garantálnak - a városi területektől, az autópályákon át a kanyargós utakig.


A Ninja H2 SX a hosszú távú kényelmet szem előtt tartva kiemelkedő szintű teljesítményt kínál, ezzel egyedülállóvá téve a sorozatot. A teljesen új, 2022-es modelleket Advanced Rider Assistance Systems (ARAS) rendszerrel, illetve egyéb motor- és karosszériafejlesztésekkel látták el, valamint olyan megjelenést és túrapotenciált kínálnak, amely méltó egy Kawasaki zászlóshajó modellhez.

A Bridgestone éppen a középtávú üzleti tervét (2021-2023)3 teljesíti, amelynek egyik kitűzött célja, hogy 2050-re fenntartható megoldásokat kínáló vállalatként társadalmi és fogyasztói értékeket teremtsen. A Bridgestone Csoport intenzíven fejleszti a mobilitás fejlődését szolgáló Dan-Totsu (egyértelműen piacvezető) termékeit a fő üzletágának számító gumiabroncs területen. A Csoport továbbra is elősegíti a biztonságot nyújtó és szórakozást garantáló motoros kultúra és mobilitási közösség megvalósítását olyan gumiabroncsok kifejlesztésével, amelyek maximalizálják a különböző motorkerékpárok teljesítményét és vonzerejét.


Forrás:Bridgestone

bottom of page