• Feca Zs

A Ferrari is bemutatta 2022-es autóját!

A Ferrari bemutatta a 2022-re tervezett autójából egy keveset, hogy hogyan fog kinézni az idei versenyautója.


Carlos Sainz és Charles Leclerc, akik tavaly az ötödik, illetve a hetedik helyen végeztek a pilóták ranglistáján, ismét a csapat pilótáit alkotják. A Scuderia az elmúlt 40 év legrosszabb szezonjáról lépett vissza 2021-ben egy versenyképesebb szezonnal, amely a konstruktőri bajnokság harmadik helyét hozta.


"Ez egy fontos nap számunkra, amikor bemutatjuk autónkat, a Ferrari F1-75-öt. Be kell vallanom, hogy személy szerint nagyon izgatott vagyok, mivel ez az autó mindenki erőfeszítésének, elhivatottságának és szenvedélyének a terméke. Ez egy olyan csapat munkáján múlik, akik mindent belefektettek ebbe az autóba, bátran, kreativitással és csapatszellemmel dolgozva” "Egy jó csapatunk van itt, akik egyre erősebbek, minden tudásukat ebbe a projektbe fektették, és büszke vagyok rájuk. Innovatív megközelítéssel kezeltük a projekt kihívásait." – mondta Mattia Binotto csapatfőnök.

A Ferrari a hetedik csapat, amely felfedte 2022-es autóját . A világbajnok Mercedes pénteken kezdi meg szezonját, hétfőn Alpine követi a példáját.


Forrás: formula1.com

M5_MIII_Instant_Save_banners_small_tall_300x390_jpg.jpg
tp_hirdetes_2021_300x390_jpg.jpg
EM1X_Telelens_Save_main_small_tall_300x390_jpg.jpg