top of page

Új gazdájához került az AMTS 2021 nyereményautója

A 101 EV Park Gyömrői úti bemutatótermében vehette át szerencsés új tulajdonosa a 2021-es AMTS nyereményautóját. A 2010-es, 2014-es, 2015-ös, 2016-os, 2017-es, 2018-as, 2019-es és 2020-as évhez hasonlóan ismét egy autó volt a fődíj az Automobil és Tuning Show-n, melyet ezúttal a rendhagyó módon augusztusi időpontban megvalósult rendezvény keretei között sorsolták ki a korábbi jegyüket megtartó, valamint új belépőt vásárló látogatók között.

Az autót természetesen ezúttal sem a show ideje alatt, hanem még idén júniusban, a Lurdy Házban berendezett bemutatóteremben építették át nyilvánosan, egy szűk hónap leforgása alatt. Az impozáns kis sportkupé az egyik legkomolyabb darab lett az eddigi nyereményautók sorában, rengetegen indultak is érte az online formában lebonyolított játék keretei között.

A nyereményautón ezúttal is szinte minden fő momentum átalakult. A kasztni vonalait a Prior Design típushoz gyártott bodykitje - a történetünk során elsőként bevetett widebody szett - egészíti ki, emellett H&R futómű, az AKH kínálatából pedig MOMO felnik és Toyo abroncsok kerültek az autó alá. A Bara kárpitnak köszönhetően gyönyörű új bőrözést, a Hififutár / Grandvoice Audio / Gálffy Tuning triónak köszönhetően pedig ütős hifi- és multimédia installációt kapott a beltér. Az autó színét pedig minőségi, három tónusú SAFEX fóliázással varázsolta újjá a Vill-Fény csapata.


Az egyedi Mini Cooper Coupe szerencsés új tulajdonosa, Keczkó András Nyíregyházáról érkezett az augusztusi AMTS-re családja körében, még a pénteki napon. Nyereményét - az adminisztrációs körök lefutását, valamint némi technikai finomhangolást követően - hivatalosan egy napfényes október eleji péntek délelőttön vehette át.

Az se csüggedjen, aki nem nyert: a jövő évi show-ra új autót építenek, melyért természetesen bárki indulhat, aki érvényes felnőtt, családi, vagy VIP jeggyel rendelkezik a 2022-es felvonásra - beleértve azokat a látogatókat is, akik 2021-es jegyüket átregisztrálták a jövő évi időpontra. A pontos részleteket - na és természetesen az új nyereményautót - hamarosan közzétesszük oldalunkon! A Mini Cooper Coupe nyereményautó módosításai és az építés partnerei:

 • Futómű: H&R típushoz gyártott ültetőrugó szett.

 • Abroncsok: Vadonatúj TOYO Proxes abroncsok, a gumi.hu kínálatából.

 • Felnik: Vadonatúj 18 colos MOMO M50 könnyűfém felnigarnitúra az AKH kínálatából

 • Bodykit: A autóra komplett első és hátsó lökhárítóból, küszöbökből, valamint sárvédőívekből álló sportos, típushoz gyártott Prior Design szett került, a Premium Car Design kínálatából.

 • Dekoráció: Új színárnyalat a SAFEX Hungary Kft. KPMF fóliáinak köszönhetően, a profi telepítés pedig a VIll-Fény Kft. és a PB Wraps érdeme

 • Hifi: A Hertz mélynyomót, az új erősítőt, multimédiás fejegységet és a minőségi Audison Connection kábelezést, valamint a rezgéscsillapítás-hoz használt STP alapanyagot a Hififutár webshopjából szereztük be.

 • Multimédia: A különleges, kerek CMP multimédiás fejegységet a hazai forgalmazónál, a Gálffy Tuning kínálatában találtuk.

 • Installáció: Az igényes beépítést a Grandvoice Audio csapata végezte.

 • Utastéri optika: Az ülések és kárpitok, valamint a kormánykerék nívós bőrözéséről a Bara Kárpit szakértelme gondoskodott. A minőségi alapanyagokat a Tibike-Bőrike Bt. kínálatából választottuk.

 • Fénytechnika: A minőségi ledes és izzós fénytechnikát az Osram Magyarország hazai partnere, a lumenet.hu webáruházából válogattuk.

 • Motorolaj: A minőségi Castrol motorolaj az AKH jóvoltából kerül az autóba

 • Üzemanyag: A nyereményautóhoz a speciális nagy teljesítményű üzemanyagot a MOL Racing Kft., a MOL Csoport speciális üzemanyagokat fejlesztő és gyártó cége biztosította.

 • Takarítás: A nyereményautó makulátlan tisztaságáról a Lurdy Házban őshonos Easy Wash System gondoskodott

 • Forrás: AMTS

tp_hirdetes_2021_300x390_jpg.jpg
bottom of page