Ez a talpraesett történetmesélő remek mindennapi objektív. Nagy, de nem túl nagy látószögű, rendkívül kedvező árú és megtévesztően nagy teljesítményű - az utcai jelenetektől a tájképekig és a szituációs portrékig mindenre készen áll.

24 neves magyar művész állt össze az Olympus-szal és a HPIX nyomdával, akiknek az alkotásaiból 11 hazai Starbucks kávézóban nyílt egyidejűleg fotó- és festménykiállítás szeptemberben.

Igaz vagy hamis? # információdömping a 21. században - 1. rész címmel rendez kiállítást a Foton Galéria a Fotóhónap fesztiválra. A Fiatalok Fotóművészeti Stúdiója új művészeti projektjének fókuszában az információdömping és az álhír áll. Vajon tudjuk még, melyik információ igaz és melyik nem? Fontos-e egyáltalán az egyén...

Az OM Digital Solutions Americas, Inc. örömmel jelenti be az M.Zuiko Digital ED 20 mm F1.4 PRO (35 mm-es megfelelője: 40 mm) objektívet. Ez a Micro Four Thirds System szabványnak megfelelő objektív egyszerre nyújt gyönyörű bokeh-t, valamint azt a kiemelkedő felbontást és teljesítményt, amelyről az M.Zuiko PRO sorozat ismert.

Több mint tizenhárom év telt el azóta, hogy az Olympus és a Panasonic 2008-ban közösen bejelentették hibrid tükör nélküli fényképezőgépek gyártására irányuló innovációjukat, melynek eredményeként létrehozták a Micro Four Thirds rendszert. Azóta az elérhető MFT eszközök száma és sokszínűsége a fotósok számára kimagaslóan komoly lehetőséggé tette a...

A lóversenyből eredő kifejezést igen találó módon használta az Olympus cég, mostantól pedig az OM System cég tűzte zászlajára, amivel saját erősségét definiálja, ugyanis sötét lónak hívják az olyan győztes befutót, akire nehéz volt fogadni, esélyeit alábecsülték, így nem is számoltak vele, hogy nyerhet.