Exkluzív limitált szériákkal bővül a BMW X5, a BMW X6 és a BMW X7

2021.07.13

A BMW X5 és a BMW X6 modellpárosa a hamisítatlan felszereltségi részleteket egyesítő Black Vermilion különkiadással gazdagodik, miközben a BMW X7 fejedelmi kisugárzását Frozen Black metál különkiadás hangsúlyozza tovább.

A BMW X modellcsalád csúcsán trónoló triumvirátus a kivételesen magas szintű kényelem és luxus, az abszolút teljesítmény és a lélegzetelállítóan lendületes vezethetőség megtestesítője. A két Sports Activity Vehicle (SAV) és a Sports Activity Coupé (SAC) ráadásul mindezen tulajdonságokat egyaránt dinamikus, elegáns és összetéveszthetetlenül egyedi formanyelvbe csomagolva kínálja fel a bajor prémiummárka ügyfeleinek. A BMW X5*, a BMW X6* és a BMW X7* portfólióján most új limitált szériák mutatkoznak be: az előbbiekhez megrendelhető Black Vermilion különkiadás a legexkluzívabb felszereltségi részleteket gyűjti csokorba, az utóbbihoz elérhető Frozen Black metál különkiadás pedig a lenyűgöző opciók exkluzív harmóniájával kecsegtet.

Mintegy 250 000 darabot számláló, összesített globális eladási mennyiségével az egyesült államokbeli Spartanburg városában gyártott modellhármas 2020-ban is nagymértékben hozzájárult a BMW márka nemzetközi értékesítési sikeréhez. Ez azt jelenti, hogy tavaly világszerte körülbelül minden nyolcadik új eladott BMW modell BMW X5, BMW X6 vagy BMW X7 volt.

A vadonatúj limitált szériák a csúcs BMW X modellekhez elérhető összes motorváltozattal megrendelhetők. A piaci bevezetés 2021 augusztusában kezdődik**. A BMW X5 Black Vermilion 93 200 eurós, a BMW X6 Black Vermilion 100 700 eurós, a BMW X7 Frozen Black metál pedig 108 700 eurós indulóártól érhető el (Németországban).

Kiváltképp lenyűgöző: a BMW X5 és a BMW X6 Black Vermilion különkiadása

A Black Vermilion limitált széria középpontjában a fekete és a vörös árnyalatok kölcsönhatása áll. A vese alakú BMW hűtőrács-pár típus-specifikus vörös lamellái és a BMW Individual speciális Frozen Black metál karosszériafényezése például megnyerő kontrasztot alkot. A BMW X6 Black Vermilion különkiadás esetében mindezt a hűtőrácsok Iconic Glow megvilágítása emeli új dimenzióba. A frontrész hamisítatlan kisugárzását a BMW M magasfényű Shadow Line külső felszereltségi csomag első fényszóróinak kék X betéttel jelzett BMW Laserlight lézerfény-technológiája nyomatékosítja. A BMW X5 és a BMW X6 Black Vermilion limitált szériák lendületes karosszéria-kialakítását mindezeken felül az M Sport csomag tételei fokozzák, olyan sportos elemekkel, mint például az egyedi első és hátsó lökhárítók, valamint a BMW M magasfényű Shadow Line külső felszereltségi csomag kibővített opciói. A kifejezetten a különkiadások számára tervezett, eltérő méretű gumiabroncsokkal szerelt, 22" méretű, Orbit Grey matt árnyalatú, 742 M stílusú, duplaküllő-dizájnú BMW M könnyűfém keréktárcsák mögött a BMW M sport fékrendszer vörösre fényezett féknyergei ragyognak.

A BMW X5 és a BMW X6 Black Vermilion különkiadások utasterében antracit árnyalatú BMW M Alcantara tetőkárpit adja meg a kivételesen kifinomult hangulat alapját, miközben a limitált széria exkluzivitását az egyes dekorbetétek BMW Individual Black Piano fényezése, a pohártartó fedelében pedig a különkiadás gravírozott logója hangsúlyozza.

A BMW iDrive operációs rendszer vezérlőtárcsájának, az automataváltó előválasztó karjának és a Start / Stop gomb üvegből készült, Crafted Clarity kiadása az utastér végtelenül kifinomult részleteinek sorát színesíti, ahogyan a BMW Individual nemes fából készült, alumínium berakásokkal kiegészített Fineline Black dekorbetétjei is. A vezető és első utasa számtalan irányban állítható komfortülésekben utazhat. A BMW Individual teljes Merino Black bőrkárpitozásának egyediségét az első üléseken típus-specifikus vörös kontraszt-varrás fokozza (a BMW X5 Black Vermilion esetében a hátsó üléseken is). Az első és a hátsó lábtérben elhelyezett szőnyegek ugyancsak vörös szegélyezést viselnek. A B-oszlopok mögött napfényvédő, sötétített üvegek gondoskodnak az utasok privát szférájának őrzéséről és a sportos, dinamikus karosszéria-kialakítás egységességéről.

Egyedi és magával ragadó: a BMW X7 Frozen Black metál limitált széria

Ahogyan a BMW X5 és a BMW X6 Black Vermilion különkiadás esetében, úgy a BMW X7 Frozen Black metál karosszériáját is a BMW Individual speciális Frozen Black metál karosszériafényezése díszíti, finom kontraszt-részletekkel kiegészítve. A BMW M sport fékrendszer féknyergei és a 22" méretű, Orbit Grey matt árnyalatú, 758 I stílusú, Y-küllődizájnú BMW Individual könnyűfém keréktárcsák egyaránt magasfényű fekete színben ragyognak, amely az M Sport csomag tételeivel és a BMW M magasfényű Shadow Line külső felszereltségi csomag kibővített opcióival minden korábbinál magabiztosabbá varázsolja az 5,15 méter hosszú, több mint 2 méter széles hétülésest.

Az antracit árnyalatú BMW M Alcantara tetőkárpitnak, az üvegből készült Crafted Clarity elemeknek és a napfényvédő üvegeknek köszönhetően a BMW X7 Frozen Black metál különkiadás utastere elegánsan diszkrét hangulatot áraszt.